GROEIFEEST
Welkom zonnestralen en donderwolkje

In de eerste levensjaren van een kind valt zoveel te vieren, dat we telkens ook onbewust afscheid nemen van een vorige fase. Voor de overgang van bijvoorbeeld 6 naar 7 jaar, of van 12 naar 13 jaar creëert Beyond the Spoken een zingevend ritueel feest, als alternatief voor het gekende communie- of lentefeest. Maar ook minder erkende sprongen krijgen een eigen feestelijk ritueel: de eerste stapjes van je kind, het ‘1 meter’-feest, het grote jongensfeest, het 'oei-ik-ben-uit-mijn-zwemband-gegroeid’-feest,...

Ga na wat belangrijk is voor je kind en we zoeken samen naar de juiste vorm om het te ondersteunen in een mooie en zachte overgang.


Ook voor mij was het een heel mooie dag het voelde gelijk dat ik heel hard gegroeid was ik had eerst een heel kleine stoel maar mijn peter liet me groeien en groeien tot ik op mijn troon zat en het feest is ook heel goed gelopen.
Olivia, 7 jaar
Het doet wat je dochter te zien zitten, gekroond, op een troon, met sterren in haar ogen. Dit was "haar moment". Iedereen keek naar haar, en alleen naar haar. En ze genoot. Met volle teugen. Dankjewel, Barbara. Dit kon niet zonder jou.
Joke, mama van Lore


 

© Beyond the spoken - privacy policy